Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostnagg

Sjö med frostnagg i kanten

Änder som tjattrar tyst

Grå dager och råa vindar

Smeker bar hud likt rivsår

Andas stilla och tänker inget

Tomhetseko och svaga drömmar 

 

Vänder hemåt och möter ljusen

Hjärtat ler mot himlens valv 

Jag låter mina fingertoppar 

Snudda vid trädens grenar 

 

Blundar hårt och ber om ursäkt 

En skärva eller tanke om det oklara 

Jag har inte längre någon önskan 

Utan bara en slående känsla 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-08 08:46



Bookmark and Share


  ULJO
Tillvaron nu
2020-12-08

  Nanna X
Vintergrått och nära, med fint skildrade detaljer.
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP