Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vision


Drömmen
om det
perfekta

Inte alltid så
optimal

Att sätta
i verket
eller bara
låta vara

Just en vision




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-06 08:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det perfekta existerar inte som väl är
2020-12-06

    Lena Staaf VIP
Fint! Om man tänker så blir visionen ett hjälpmedel och inte en besvikelse.
2020-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP