Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


haiku7dec20

Hösten ledde till
vintern, mörkret, kylan - men
det finns fler vägar




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2020-12-07 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP