Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget vaccin behövs, Pfizhefsutredare anklagar.

Inget vaccin behövs. Pandemin är över. Tidigare Pfizhefsutredare anklagar den "andra vågen" för förfalskning med helt obefintliga Covid-tester och avvisar behovet av ett vaccin för att avsluta pandemin. Dr Mike Yeadon fann att den brittiska regeringen använde sin "inkompetenta" expertis som svar på Covid-19. Den brittiska regeringens vetenskapliga rådgivande grupp för nödsituationer (SAGE) har missförstått många saker om Covid-19-viruset, säger Dr Mike Yeadon. Enligt Dr. Yeadon "finns det ingen vetenskap som tyder på att en andra våg skulle inträffa." Covid-19-testerna är en oönskad vetenskap, säger han, och hela idén om den exponentiella multiplikationen av "nya fall" är falsk.Påståenden mot den vetenskapliga rådgivande gruppen för nödsituationer (SAGE) Den brittiska forskaren kritiserade den vetenskapliga rådgivningsgruppen för nödsituationer (SAGE), som spelade en framträdande roll när det gällde begränsningar. Han sa att SAGE inte hade den väsentliga kompetensen inom det område där den styrde och påpekade två grundläggande fel som gruppen hade gjort i sina antaganden, vilket gör de allmänna slutsatserna fundamentalt felaktiga.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-07 12:32



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.facebook.com/watch/live?v=203641181293740

2020-12-07

  Ulf Carlsson VIP
Vad är din mening i detta fall?
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP