Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och han

Hon fågelskrämma.
Han vingklippt.

Hon gryning.
Han skymning.

Tukaner för dem samman.
Så de flyger tillsammans.

Hon solsken.
Han månsken.

Hon vilsen.
Han trygg.

Pelikaner omfamnar dem.
Tills de somnar tillsammans.

Hon sorgsen.
Han glädjefylld.

Hon och hennes tårar.
Han och hans tröst.

Flamingos putsar dem.
Tills de glänser ikapp tillsammans.

Hon och han.
Han och hon.

Tills de vilar.
Tillsammans.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-07 14:29



Bookmark and Share


  Horace
från moll t8ll dur
med hjälp av
fåglarnas
omsorg

bra!
2020-12-07

  Solstrale VIP
Omedelbart förälskad i din text! Jätte vackert och vilka fina fåglar till liknelse eller metaforer ... Otroligt vackert!
2020-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP