Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förborgad skatt..


Varje månljus natt

Det är där du kan
se henne sitta

Med ryggen mot
månbelyst stam

Det är dit till
sommarhagen
hon vandrar
om kvällen ibland

Och lyssnar i stilla
skymning till orden
som någon sa

De vackraste av
orden som någon
människa vet

De viskades till henne

I all förtrolighet

Nu bär hon orden
närmast hjärtat
som en förborgad skatt

I alla sina dagar

Och varje månljus natt


henne och den andre




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-08 08:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Trolsk och innerlig känsla i denna dikt.
2020-12-08

  Solstrale VIP
Underbart diktat!
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP