Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trendbrott



Övernaturliga förbindelser
mellan mor och dotter

Upplevda relationer
mellan gudinnor

Delade erfarenheter
av kärleken

Trogna sina åsikter
om konsten

Saknade efter njutningen
av ett glas vin

Mänskliga rättigheter
och det digitala kärlekslivet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-12-08 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP