Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET HÄNDER ATT JAG HÖR NÅGOT FÖR FINT

Det händer att jag hör något

mycket fint

Det var fint, säger jag då, för fint

för att jag ska vilja lyssna på

något annat

efteråt

 

så som ikväll

när jag hörde Louise Glück prata

Då stängde jag av TVn omedelbart efteråt

tack och lov

för att jag hann

 

och som den gången

när jag lyssnade på

Carla Bley och Steve Swallow

som spelade Lawns




Fri vers (Fri form) av inka
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-08 21:32



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Ja, fint, ett bra knep för att behålla känslan och spänningen i stunden
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

inka
inka