Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metopomine


Sorgligt öde


Tragisk är gråten
bakom clownens
glada mask

Tänk att inte
våga visa
tårarna han haft

Tragiskt är
att vara lik
en monark

Att alltid måsta vara
stor och stark
som den värsta
patriark

Tragisk är mannens
och kvinnans roll
i denna tragedi

Där människan syns
mera bunden än fri




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-09 07:43



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att behöva leva bakom en mask, någon annan än den man egentligen är.
2020-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2020-12-09

  Kungskobran VIP
Att inte vara sig själv är påfrestande.
Fint fångat av dig
2020-12-09

  Solstrale VIP
Mycket bra där!
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP