Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu får du ursäkta, men en måste ju äta ibland också. Var det där ett rop från köket om att nu, nu är det nog färdigt igen. Det var kanske ett som eko från förr, före du gick och bakom dig stängde min dörr.


Du får aldrig svaret...





...aldrig veta om det du känner
är delar någon annan
känner för dig

det du vet om
i vilket fall anar
förblir mest en möjlighet

bland andra dunkla frågor
du bär inombords
som ville du faktiskt veta...



(11-12-2020)




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2021-12-27 20:14



Bookmark and Share


  Nanna X
Nähä.
2021-12-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP