Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måhända inte någon oerhört bra haiku emellertid/////////////

 

Nu är vintern här

december är en Lång må…

nad. Året är Långt////////////////////

https://www.poeter.se/media/img/user/texts/2172296.jpg




Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 163 gånger
Publicerad 2020-12-11 15:33



Bookmark and Share


  farbror zwed
Tiden är ett (1) fenomen som är 1 (en)

konsekvens av fysik-

en… poet-

en har sin metrik […] och

matematikern har sin ‹110| |115›

statistik… typ (e) det///////////////////
2020-12-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Huru lång december är och huru långt ett år är, beror på hur långsiktigt man ser det.
2020-12-11

  farbror zwed
Och 151 Just Nu enligt pågående (ea) arbete///////////////////////////////////
·····················································
·····················································
-------------------------------------------






2020-12-11

  farbror zwed
3398 Text-
er… Just Nu/
////////////////
///////////////////
/////////////////////[pynt]
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed