Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

En tidlös tid
flyter fram

ser sig om
efter möjligheter
mellan stammar

i raka
snörräta rader
med mellanrum

av olösta frågor
som ekar mellan
klippväggarna






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-12 12:25



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


flödar
tidlöst
mellanrum


Tack!


2020-12-12

  DavidM VIP
Mycket bra. Gillar.
2020-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP