Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige existerar så normalt som möjligt

Att vara läkare är det ärligaste yrket i världen. de är Guds folk! i några dagar gör den rumänska pressen sin publik med skräckartiklar om Sverige som inte längre finns och armén tog ledningen istället för medicinsk personal vi, de som förstår mediernas manipulation, försöker motbevisa kometer och artiklar som skämmer landet! hedra människor men det kan göras ännu mer organiserat och med fromhet i allmänhet kan Sverige inte ge upp och låta någon ta över!

 

Sjukhuset sänker akutpersonalens lön – mitt i pandemin (msn.com)

COVID-19 i svensk intensivvård (icuregswe.org)




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-12-15 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP