Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


den värsta i mörkat brott - att icke dömd brottsling har rätt att anklaga sitt offer för förtal!


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 74

den värsta i mörkat brott - att icke dömd brottsling har rätt att anklaga sitt offer för förtal!
Jag fick stöd av flera personer som tagit upp mitt fall på olika sajter
Med varje gång dök deltagarna av barnvåldtäkt, deras medhjälpare och de som mörkade brått med klagomål att de är förtalade och stängde blogg som gäller min sons fall.
Det är rätt skrämmande hur mäktigt är detta härva.
Ny kom de till Poeter.se och anklagar mig för förtal fast allt som jag skrivit om min sons fall är 100% sant.
Men polisen valde linje mot detta fall . psykologens intyg , kontakt personers intyg och andra vittnesmål spelar ingen roll.
Min bekant jobbade ett tag som tolk under rättprocesser i Stockholm berättade mig att fall som mitt (pedofili eller en annat form av sex övergrepp mot invandrarbarn) är vanligt - om polis valde mörkning linje – ingen bevis räcker och förklaras som otydlig eller inte tillräckligt.
Med vanligt förtal mot offer som kräver upprättelse för sitt barn eller bara visar sin upprördhet utan bevis räcker för att döma.
Pandemi är tragisk men bara kataklysmer kam förändra genomrutten centraliserat korrupt samhälle
Som det hände med Sovjet Union

Sverige påminner mig Sovjet Union under kalla krigets tid – det finns hela dokumentär serie nuförtiden som kallas för ”sekret arkivet ”
Flera invånare viste om hög kriminalitet i landet och polisens inblandning och mörkning av brott.
folk hade inte förtroende till polisen och ofta valde inte anmäla
Det var vanligt att lata och likgiltiga polis oftare valde att lägga ner brott och brottslingar med goda kontakter och genom att muta polis gick undan.
Det var välkänd att Sovjet Union under detta period berättade till hela världen om hur stabil och säkert är livet i landet
Sverige påminner mig mera och mera Sovjet Union under kalla kriget


Jag förstå och respekterar reglar av detta sajten.


om person ( personer påstå att de utsatta för förtal ) tänker jag placera utdrag från rättegångs protokolls (som är öppet för allmänheten) som bevis att min berättelse är sant




Prosa av izabella wallin VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2020-12-15 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP