Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myten





Som jättestjärnan i slutskedet expanderar är människan;

lyser upp starkare än en galax för att sedan dra ihop sig - som att försöka säga något viktigt för att sedan ångra sig

Andra sidan är mytens vävstol med blodig slända, historierna tar aldrig slut




Fri vers av Knark VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-17 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP