Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni måste kräva bevis på säkert vaccin! som kommer att vaccineras mot Covid får ett intyg som innehåller vaccinationsdatum, typ av vaccin, serie och sats.


Vaccinet Det kommer att vara ett kriminaltekniskt dokument.

Vaccinet Det kommer att vara ett kriminaltekniskt dokument som kommer att innehålla vaccinationsdatum, typ av vaccin, serie och sats. Vaccinationsintyget utfärdas både på papper, på svenska och engelska, lämnas in vid vaccinationstidpunkten eller i elektroniskt format. Det kommer att vara som en utskrivningsbiljett för sjukhus.

Det är ingen tvekan om att icke-vaccinerade personer är föremål för villkor eller begränsningar.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-17 16:32



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/tio-dagar-till-vaccin-liten-f%C3%B6rsta-leverans/ar-BB1c0JgX?ocid=msedgntp

2020-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP