Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julrosor och svarta drömmar

Julrosor julstjärnor svarta drömmar

En känsla av en osynlig omfamning

Tystnaden andas och ljuden fryser till is

Rimfrost på träden och fallande lappvantar

Frid i hjärtat frid i sinnet

Själen ler men med tysta ögon

Natten omsluter oss alla på ett ögonblick

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-23 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP