Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasmoln

En smältande isskärva i handen

Reflekterar ljuset som inte riktigt

Når fram genom molnen

 

Ser på vattnet på andra sidan järnvägsspåret

Det som både kan locka och skrämma

På samma gång

 

Väljer att inte gå närmare

Av rädsla för att hypnotiseras helt

Väljer i stället att se ner på min hand

Där isskärvan nu har smält ner helt

 

Blundar och andas djupt

Innan jag skakar av handen det kalla vattnet

Och börjar leta snöstärnor istället

På den stora björkens spretande kala grenar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-22 07:48



Bookmark and Share


  ULJO
Såfint
2020-12-22

  Solstrale VIP
En vacker bild du målar och förhoppningen där trädet ska stå dekorerat av frostrosornas kristaller som glimra i solskenet...
2020-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP