Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radio






En radiokanal från fjärran har fångats upp och ekar i den frostbitna skogen. Det är som den är gjord av glas. Det är på ett främmande språk någonstans mellan finska och ryska. Det är kör, orden kan inte tydas men det är precis som i en låt där man inte förstår vad dom sjunger men känner exakt vad dom menar.




Fri vers av Knark VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-18 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP