Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Dekadens kan bara hitta sina anhängare när den gömmer sig under täckmantel av framsteg" George Bernard Shaw.


Var försiktig och läs på.

 

 

Breakingviews - Big Pharma’s vaccine immunity will be fleeting | Reuters

 

Amerikaner som kommer att drabbas av allvarliga biverkningar av Covid-10-vaccinet kommer inte att kunna göra anspråk på detta i domstol, sa advokater som citerades av CNBC på torsdagen. Den amerikanska federala regeringen har beviljat immunitet till företag som Pfizer och Modern för situationer där oavsiktligt något dåligt kommer att hända med vacciner. "Det är mycket sällsynt att skydd mot immunitet godkänns. Läkemedelsföretag ges vanligtvis inte så mycket rättsligt skydd, säger Rogge Dunn, en Dallas-advokat. Amerikaner kommer inte heller att kunna stämma Food and Drug Administration eller deras arbetsgivare om de senare inför vaccination som ett villkor för anställning. Den amerikanska kongressen har inrättat en fond för att täcka förlorade löner och sjukvårdskostnader för människor som har lidit irreparabel skada på grund av en "täckt motåtgärd", såsom ett vaccin. Denna fond är dock svår att använda och gör sällan betalningar. Enligt advokater kompenserade denna fond mindre än 6% av de förfrågningar som mottagits under de senaste decennierna.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-19 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP