Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Uppströms. Av Per Rydberg. En vän har sagt att en upplevande ej allt behöver kunna förstå, mera blott som 'ta till sig'. Kommentar från 2020.


Kommentar på en text (2173) rimligen textat





I tanken en annan läser så
ibland i regn det är svårt att gå
vill ändå i känsla kunna simma
om än mot vattnets daggkåpas imma
vill stundom en främling plötsligt nå....




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-06-25 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP