Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD ÄR INGREDIENSERNA I PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE?

VAD ÄR INGREDIENSERNA I PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE?

Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccinet innehåller följande ingredienser:

mRNA, lipider ((4-hydroxibutyl) azandiyl) bis (hexan-6,1-diyl) bis (2-hexyldekanoat),2 [(polyetylenglykol) -2000] -N , N-ditetradecylacetamid, 1,2-Distearoyl-sn-glycero-3- fosfokolin och kolesterol), kaliumklorid, kaliummonobasiskt fosfat, natriumklorid, dibasiskt natriumfosfatdihydrat och sackaros.Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccinet är ett icke-godkänt vaccin. I kliniska prövningar fick cirka 20 000 personer i åldern 16 år och äldre minst 1 dos Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin.

VAD ÄR RISKEN FÖR PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE? Biverkningar som har rapporterats med Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccinet inkluderar: ? smärta vid injektionsstället ? trötthet ? huvudvärk ? muskelvärk ? frossa ? ledvärk ? feber ? svullnad vid injektionsstället ? rodnad vid injektionsstället ? illamående ? känsla dåliga ? svullna lymfkörtlar (lymfadenopati). Det finns en chans att Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccinet kan orsaka en allvarlig allergisk reaktion. En allvarlig allergisk reaktion skulle vanligtvis inträffa inom några minuter till en timme efter en dos av Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin. Tecken på en allvarlig allergisk reaktion kan inkludera: ? Andningssvårigheter ? Svullnad i ansikte och hals ? Snabb hjärtslag ? Utslag i hela kroppen ? Yrsel och svaghet.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-19 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP