Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inte astmatiska en panik i hjärtat för existens? "Det mest ekonomiska och effektiva sättet att minska befolkningen är att övertyga dem att kväva sig själva för sitt eget bästa"


Ingenting kan minska ljuset som lyser inifrån.

 

 

Du kan inte läka ditt hjärta i samma miljö som det skadades. Du måste omge dig med situationer och människor som hjälper dig att glömma, läka och gå vidare. Ingenting kan minska ljuset som lyser inifrån. Människor störs inte av saker som händer dem, utan av principer och åsikter. har om dessa saker. Oavsett vad som följer är ditt val: väljer du att lida? Väljer du att lära av dina misstag? Väljer du att stanna här eller gå vidare? Väljer du att kollapsa? Väljer du att svara på impuls eller tar du lite tid att svara korrekt? Oavsett vad som händer kan du bara leda dagens strider. Sluta fokusera på dem som kommer att följa imorgon eftersom du slösar bort dyrbar tid och livet blir överväldigande intensivt och komplicerat. Acceptera att dagens erfarenhet är det enda som betyder något. Lev lite efter lite och fokusera bara på nuet. Du kan välja att utveckla dagliga ritualer som leder dig i riktning mot att skapa ditt idealliv. Kom ihåg att beslutet är ditt, livets tyglar ligger i dina händer Sätt dig själv först idag. Svåra val som gör dig lyckligare Livet är fixat som det är. Acceptera det, lära av det, gå vidare. Det spelar ingen roll vad du gjorde. Det som verkligen betyder är vad du väljer att göra från och med nu. vidare. hjälper livets utmaningar dig att bli starkare, modigare och lära dig att växa. När du inte mår bra, acceptera det du känner. Acceptera de känslor du har, acceptera smärtan i ditt hjärta. Accept kan kännas som att en liten vikt lyfts från dina axlar, för genom att välja att leva med den kommer du så småningom att lära dig att gå vidare och övervinna den.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-20 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP