Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Enligt den grekiska mytologin var Panacea (fritt översatt) "gudinnan/personifikationen för helande. Tack!


... ... ... ... PANACÉA ... ... ... ...


Vila i

Värna

Viljan i

Varandet











Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 133 gånger
Publicerad 2020-12-22 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria