Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kudika moment.

 Vi lämnar mörkret bakom och går mot ljuset imorgon klockan 11 och 2 minuter. Gudomlighet är med oss ??och skyddar våra själar. Vi lämnar mörkret bakom och går mot ljuset. Gudomlighet är med oss ??och skyddar våra själar. 2021 blir ett ganska intressant år - vi kommer ofta att känna oss instängda mellan gammalt och nytt, mellan förflutna och nutid, mellan smärta och lycka, mellan individuellt och kollektivt liv. Det enda sättet att gå är att balansera våra energier och låta den.

 Efter att ha varit i den begränsande Stenbocken flyttar Jupiter till Vattumannens tecken den 20 december 2020. Det är känt att denna planet tillbringar cirka 12 månader i varje stjärntecken, och dess position visar vad vi kan förvänta oss från nästa år . Jupiter full av ljus - vad kan man förvänta sig? Planeten för expansion och överflöd hjälper oss att se saker med otrolig klarhet. Det leder oss till en mer objektiv bild och utvidgar våra horisonter för att ta emot ny information från högre källor. Vi har en otroligt stark koppling till gudomligheten. Jupiters ljusenergi hjälper oss att hitta den väg vi vill gå och kunna hitta lösningar i alla svåra situationer. Jupiter i Vattumannen: viktiga uppgifter för nästa period. Nästa år kommer Jupiter att vara i Vattumannen. Det är några dagar då vi kommer att känna planetenergin mycket intensivt - och det skulle vara bra att komma ihåg dem eftersom vi kan dra nytta av dem: 20 december 2020: Jupiter flyttar till Vattumannen 15 maj 2021: Jupiter går in i Fiskarna 21 juni 2021: Jupiter är retrograd i Fiskarna 29 juli 2021: Jupiter går in i Vattumannen 19 oktober 2021: Jupiter dyker upp från retrograd till Vattumannen 31 december 2021: Jupiter lämnar Vattumannen och flyttar till Fiskarna vi uppfyller stora drömmar. Jupiter i Vattumannen kommer att göra oss säkrare och ge oss nya perspektiv - vi har möjlighet att ge upp masker och vara oss själva. Stjärnorna råder oss att inte hålla fast vid våra tidigare tänder. Det är dags att börja nya kapitel, ge upp smärtsamma minnen, läka av lidande och gå vidare med våra liv. Det är dags att dumpa henne "Corona"och gå vidare. Vattumannen och Jupiter anpassar sina krafter för att hjälpa oss i oroliga tider. Budskapet från universum för oss alla: att inte fastna i en gruppmentalitet. När vi fokuserar för mycket på laget, på människorna omkring oss, förlorar vi det som är viktigast för oss.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-20 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP