Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyberrymden



En öppen kanal
till en fysisk sfär
där väsen andas
rör sig till toner
från musik
Den sociala myten
samt det osynliga
mönstrets gemensamma
existens
Det övernaturliga
saknar gränser
Den digitala rymden
tycks förenad med
en fysisk dimension
och rummet
är öppet för
andra världar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-25 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP