Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jul gran trädet på den heliga himlen prydda med stjärnor är på höjd högst upp till mitt hus


Det var förväntan på julafton.

 Julen bör avskaffas. Den prövades i Sverige för decennier sedan, men den stannade fortfarande i väntetiden.

Jul anlände också hit och flickan med vädret förutspådde oss ännu mer eftersom messias inte var någon hemlighet om oskuld och tröst med naturen.

Principen Smeka din landsflykt i "Coronas plåga" dominerar Snön är vit som kristall faller över mitt liv och drömmen öppnar den för mig som en dröm i en dröm.

Snöflingans magi ... på julafton ett tecken på att jultomten finns.

Jesus, jag väntade på dig i krubban som gavs genom allmosa du ska födas på nytt och om och om vi att bli frälsta och att tigga igen ett årtusendetal rad .... och sedan dess har vi hängt på ditt kors igen vi kommer att spikas som nu för 2020 år?

Gud gav den till

  • trollkarl
  • magiker
  • illusionist

som en gåva.

Himlen under deras klackar. våra drömmar, vilken typ av liv vi ville ha, våra kortsiktiga mål, medium eller lång, emellertid förblir de bara på önskningsstadiet!

Och varför?

Varför?

religioner och seder har invaderat oss med skadliga tankar som påverkar såsom: "Jag kan inte." "Jag vet inte." "Det är svårt." "Jag förtjänar det inte." "Det är inte för mig." "Jag kommer att misslyckas." Det är för sent för mig och (8) Vad kommer folk att säga?

Det är så vi ber dig, Jesus, att inte komma för att föda oss, låt oss födas av vårt eget öde under vår tid.

Gamla historier har sitt syfte, men tills det för kommersiella ändamål påstås att det framkallas till själlöshet, krävs det för mycket på ett oväntat sätt för en mänsklighet på 2021-talet.

Glansen och bara för att julen är en dag av allmosa och hyckleris familjer vänlighet för dem som har inducerats och blivit utsatta för blind fattigdom av dem som är upplysta av samhällets okunnighet och förtvivlan är lite stygg. till religion relaterad till ett helgon av människan som föddes före sin tid.

Efter utrotningen av kommunismen i Rumänien, trots att varje vecka en kyrka byggdes i landet, upplöste de civiliserade rumänerna släktträffarna och förvandlade dem till en biljett för rätt par för exotiska resor och skolor i avlägsna länder för sina barn så här är hur du kan vilseleds om du bara tittar på surfplattan på företaget;




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-12-25 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP