Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blygsam uppsats i "Jag" form.Siffran "19.5" visas mycket i vårt solsystem och på jorden


Den nya människans universum.

 

 

*Ett mänskligt universum är själen som kom till jorden med det enda syftet att föregå med gott exempel att man kan leva i två världar samtidigt.

Jag lever samtidigt både i den jordiska världen och i evigheten, för att vara ett exempel, verkar kall likgiltighet,

Jag respekterar fri vilja, jag avstår från att kommentera eller vägleda någon utan att bli ombedd att göra det.

Men om du ber mig om hjälp, kommer de att göra det med glädje och prata med dig så att din själ förstår allt.

Jag verkar klumpig med teknik, för jag är inte särskilt intresserad, men jag kan förklara evig metafysik och universum i ord så enkla som ett barn skulle förstå.

Jag skiljer inte mellan växter, djur och människor, de vägleder mig enligt deras själ och jag är en mycket känslig person, för Jag kommer ihåg tidigare avsnitt och de finns på alla språk och kultur  men inte att luras av bilder eller former, vare sig det är ett barn, en vuxen eller en annan enhet.

Jag vet att detta bara är "förpackning" och att vi tittar på kärnan i saken utan att ta hänsyn till rubriker, blodsband eller sjukdomar.

Jag vet att jag är här på jorden som i en tjänst. Jag vet att det kommer att bli svårt att bli djupt och fullständigt förstådd, mindre älskad än jag vet hur man älskar, jag har ofta blivit förödmjukad eller hatad eftersom jag inte delar kärlek baserat på innehav.

Den som lockas av en person som jag kommer att få många svar, kommer att känna empati i sin smärta, kommer att ses med ljusa och leende ögon, och om jag vill kan jag skapa en underbar och oändlig värld som kommer att vara öppen för dig. Och jag kommer att påminna dig vad det verkligen är ... en gudomlig essens som kommer att uppleva mänskligheten och gudomligheten samtidigt ...




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-26 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP