Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konkreta åtgärder.

 

Det skrivna ordet blir som ett magnetiskt avtryck med vilket du kommer att locka människor, ögonblicksituationer,

Händelser genom vilka det skrivna ordet kommer att uppfyllas. Denna teori beror på tanken att: "I början var Ordet! Härifrån drar vi slutsatsen att från det uttryckta ordet utvecklas hela verkligheten som vi kommer att skapa på kvantnivå och med tiden kommer vi att föra det till det verkliga, konkreta planet.

Genom organisation, sinnesro, personlig utveckling för att övervinna vissa känslomässiga smärtor som håller dig fast i det förflutna, uthållighet och aktivt tålamod.

Vissa saker händer av sig själva, bara om du har planterat ett frö som består av en tanke + ord + känsla + handling.

Begränsande övertygelser bestämmer verkligheten i det undermedvetna ändå, Jungs ord - tills du gör det undermedvetna medvetet kommer du att vara det undermedvetna slavar.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-12-26 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP