Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aha säg mig har du fortfarande ett virus redo i ”Dead Laboratories? VEM denna trojanska häst i läkemedelsindustrin ser ut som varje dag med en ännu större,,, Auschwitz !!! Vem hade Mengeles jobb?


SVENSKA YAWA SKITS.

https://samuelssonsrapport.se/afrikafonder/

 

 Watch | Facebook

 

 

Jag var precis redo att koppla av med en dikt om vår gemensamma fiende "Corona" om vad hon tog från mig och dig vilka sociala begränsningar hon gav oss, bläddrar sidor framför med en kopp kaffe när mina ögon hoppade över Mr. Tedors 'text med en terapeutisk gasmask för euforisk syresättning. Man köper sig soda 10 minuter i taget en dosa i kinesiska barer på kaffer.

En riktig annons för lyxigt spa bevingat av världsstiftelsens flagga.

 

Med hänvisning till barn: WHO: s generaldirektör sa att bättre investeringar i folkhälsa, med stöd av regeringar och samhälle, skulle kunna "garantera våra barn och deras barn arvet från en säkrare, mer motståndskraftig och hållbar värld". Plötsligt såg jag Ceausescu-spöket framför ögonen, Jag känner för att skrika, men för barnen gjorde Sverige ingenting för att låna · Sveriges statsskuld. 1 477 467 494 505 SEK. Baseras på den enligt Riksgälden aktuella statsskulden 2020-05-31 som uppgick till 1 129 350 000 000 SEK, samt Riksgäldens prognos att statsskulden kommer uppgå till 1 488 000 000 000 SEK i slutet av 2020.

  • varav 52 miljarder donerades till Afrika för att spela krigsherrar skämt. för att båtar med afrikaner anländer som vanlig.

 WHO -varning: COVID-19-pandemin kommer inte att vara den sista krisen Vi måste lära oss alla de lärdomar som pandemin lär oss. Dessa inkluderar investeringar i utbildningsmöjligheter inte bara inom hälsosektorn utan snarare ett integrerat tillvägagångssätt som inkluderar "myndigheter på alla nivåer och samhället som helhet." "Pandemin har belyst de nära förbindelserna mellan människors, djurens och planetens hälsa", vilket kräver en gemensam strategi, sade WHO: s generaldirektör. Historien säger att detta inte kommer att bli den sista pandemin, och epidemier är ett faktum i livet, säger Tedros.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-27 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP