Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag målade







Ni skrattar åt mig

Jag skrattar åt er

Ni såg stenröset

Jag såg sfinxens ansikte

Och jag målade




Fri vers av Knark VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-28 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP