Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista biten





Jag bär vindens gråtande glömska - dess ständiga flykt från sig själv.

I en stad av glas promenerar jag - jag ser mig själv överallt

Jag släcker min cigarett och det blir natt

Stjärnorna är döda människor som gråter för att finnas - dom har uppskurna bröstkorgar med lysande hjärtan

Den enda som solar om natten är månen

Gryningen är ett tomt torg med krossade vinflaskor

Försoningen är ett komplext pussel - sista biten läggs dagen du dör




Fri vers av Knark VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-28 11:58



Bookmark and Share


  Androiden VIP
du har verkligen din egen ton.
2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP