Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cigarett



Den tidlösa mystiken
Spänningen
och attraktionen
Svävande atmosfär:
förälskelsen
Tidens övre dimensioner
gör mig ödmjuk




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-12-29 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP