Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlös



Ett inre väsen
plågar mig
med sin närvaro
Tar kommandot
över mitt liv
så att sömnen
blir lidande
Tankarna
saknar struktur
samt allt
blir overkligt
Surrealistiskt
övertydligt

Jag kan bara skriva
om min kamp
med tiden
Om mina förmågor
samt min fantasi
för att överleva
dystra stunder
Där kattorna
som tröst
i min kraftlöshet
får kärleken
verkligen
att existera




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-12-29 04:30



Bookmark and Share


  helenita VIP
Fint!
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP