Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa tårar

Dessa tårar är av glädje
Dessa tårar är av hat
Dessa tårar är av kärlek, oro, hopp och kval

Dessa tårar renar
Dessa tårar tär
Dessa tårar gnistrar och förstör

Jag vill ej längre gråta
Jag har ej mycket kvar
om gråta är så nyttigt
varför kväver gråten så?

Gråten förlöser min själ
tårarna gör mig blind
sorgen blir min död
utan känslor inget liv




Fri vers av Nuss
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-07-18 23:09



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Sista raden är svaret på allt!
Slutar du gråta, slutar du leva!
2006-07-23

  Albert
jag gråter också
och det är inte roligt, men ett tecken att man lever, än
tack för dina fina ord!
får jag ha dig som min skrivarvän?
2006-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Nuss
Nuss