Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår i barken


Flaskan for mot trädets stam och nötte barken

Glas i krasch

Bitar föll ner och mötte marken

Skärvorna öppnade åter mina sår

De jag hade gömt i själen i alla dessa år

Dolda väl i min tysthet

-Tystnad som gör att ingen vet-

Tysta sorgers hemlighet.


Trädets bark känner som jag

skadat i skinnet men klar i minnet

Minnet av alla år

tankar som består

De består som sår
-Inristade sår i barken




Fri vers av Bissen
Läst 833 gånger
Publicerad 2006-01-20 17:29



Bookmark and Share


    Ficktjuv
Jättefin, brukar inte gilla dikter som rimmar, men denhär gör det på ett sätt som bara bildar en fin rytm.*applåder*.
2007-04-10

  Pzykow
Pendlar mellan grr vad svårt det var att läsa och fan vilken fin ryttm...

Eller så är det att jag inte är van att läsa prosa :)

Fint var det, men känns som det kan bli ännu finare och bättre dock är innehållet fint så det räcker!
2007-01-10

    ej medlem längre
Vackert och gripande, bra!
2006-10-29

  Malinboll
så otroligt bra! beskrivande och skär ända in i hjärtat! den berör mig så enormt mycket!
2006-09-22

  Nuss
Att ingen kommenterat den här tidigare...
Jättebra! Gillar "Glas i krasch"...
Hela dikten rullar på i en jätteskön rytm, man flyter bara med. Starkt innehåll i en mycket vacker förpackning.
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen