Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost

 

 

Ny natt

ny tystnad

 nya tankar

fattigt nytänkande



kvar i

gamla minnen




Fri vers av Bissen
Läst 540 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 23:35



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
varför inte rikt nytänkande
2009-04-06

    Collection
Kort och bra. Det behövs inte mer ord än detta för att ge en förklaring av känslorna. Bra!
2009-04-03

    Anonym Ängel
Igen kännade text, så få ord så som säger så mycket!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen