Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig för att jag inte finns...

Förlåt mig för att jag har ställt mig bredvid...

...igen




Rysande hålrum

 

det går inte längre

inga ord

ingenting

 

Försöker, krystar omedvetet... medvetet...

men ingenting

 

Jag vet

jag ska inte försöka

men detta mellanrum börjar bli ett stort tomt hål

 

Kanske är jag för rädd för att känna

...igen

kanske är jag så rädd för att smaka

...igen

Det kan vara för beskt

 

 

...igen




Fri vers av Bissen
Läst 559 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 02:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bara att läsa en text kan kännas som en sådan där igen-känning eller smak av 'beska', vad hade jag egentligen i Grythyttan eller Trollhättan alls att göra? Det finns väl såväl både läkare som sjukstugor på annat håll, även?
2021-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen