Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar så mycket!

Är det kärlek eller ren besatthet?




I ödet

Jag står still

medan världen går vidare

 

 Försöker vara någon

någon som kan stå på sina egna ben

någon som kan gå själv

 

Pratar med en skugga

en skepnad utan ansikte

i ett rum utan syre

 

Skräms av det omöjliga

arg på de dömmande

bitter på De odömda, De oglömda, Det självklara...

...låt mig inte bara vara...!

 

Omfamnar fantasin

välkomnar sömnen

Somnar in i tomrum

Avrundar kvällen brutalt men bestämt

sväljer

och glömmer

 

Om ni vill

så finner ni mig ovan molnen 

 

 

 




Fri vers av Bissen
Läst 569 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-23 22:17



Bookmark and Share


  CharlieShane
saknar ord..
Drömmer mig bort och ser bilder..
Wow!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen