http://sv.wikipedia.org/wiki/Emo

 ...En av alla beskrivningar, följt av en livlig disskution...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://sv.wikipedia.org/wiki/Emo

 ...En av alla beskrivningar, följt av en livlig disskution...




Och de kallar henne Emo...

 

 

Hennes armar, lår och ben är prydda med strimlor

gamla som nya blandat i en vilsen kompott

 

Och hennes hår är svart och rufsigt

och hennes kläder är i zero zice...

 

Hennes tankar är mörka

hennes minnen är outhärdiga

 

i hennes strupe blandas

lådvin med små blå piller

 

Hennes frukost bestod av en cigarett

och ecpresso

hennes huvudmål hamnade i stuprännan

 

i hennes minimala kropp

ryms en person med en enorm smärta

 

men hela hon är bara döpt till ett namn

en musikgenre 

en livsstil

 

De kallar henne Emo 




Fri vers av Bissen
Läst 552 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-03 14:44



Bookmark and Share


  CharlieShane
Hemskt beskrivet Biss men tyvärr så sant.
Enligt min definition finns (minst) två typer av "Emo"

1: De självdestruktiva, mörka som bär på mycket ont och
2: De som enbart gillar kläderna, håret, stilen mm ...

Hur som helst anser jag att kategori 1 bör få all hjälp de kan få.. De människorna verkar "smitta" av sig, speciellt i den åldern och att tillhöra en grupp är viktigare än någonsin!!

Bra jobbat Bissisen <3
2009-09-09

  Mats Henricson
Min dotter (20) har "identifierat" de s k "EMO:s" för mej och min personliga tolkning är att de är unga, udda och uppseendeväckande klädda, ofta färgrikt och med en "egen" , personlig stil . Jag får ett intryck av "Postpunk" (alltså en modern variant av den klassiska punken) .
Jag DIGGAR dessa människor !
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen