Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte varför det är så svårt att beskriva vad du betyder för mig - inga ord kan förklara hur mycket jag älskar dig - du är bäst!


Mamma.

Jag klarar inte många dagar
utan dig
Dina ord och din värme
har hjälpt mig
genom livet

Hur skulle jag kunna
leva
om du inte fanns där
och guidade mig
genom vått och torrt
genom tårar och skratt

Ingen kan någonsin
ta din plats
Ingen kommer någonsin
kunna betyda
lika mycket som du

Inget jag skriver
kan göra dig
rättvisa
För din kärlek
och ditt stöd
är obeskrivligt

Om du någonsin
försvinner
så vet jag inte
hur jag ska kunna
leva vidare

Jag älskar dig
över allt annat
Du är mitt hjärta
min själ
mitt hopp

Utan dig
är jag luft

Jag hoppas att du vet
att du är
världens bästa mamma!




Fri vers av Zabina
Läst 970 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-17 22:49



Bookmark and Share


  Rozhan
... härligt jordnära & söt text! Din mamma måste vara så glad att ha dig som dotter!
2008-04-22

  Bissen
Jättefin hyllning till din mamma! Tur att vi haft den turen att få så fina mammor du å jag =)
2007-08-23

  Lilla_Lala
Mycket fin!
2007-07-24

  Mackan
vackert och känslosam dikt som berör

det finns en människa som aldrig överger en och det är oftast mamma
2007-07-22

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-07-14

  Mackan
vackert
det finns bara ett fåtal personer
som älskar en villkorslöst kanske bara en
och det är ofta mamma
vackra ord till den du älskar
2007-06-05

  Bissen
Önskar detta var skrivet av mig till min mor... Bokmärkt
2007-05-28

    ellabella
Jo, det är enormt svårt att beskriva hur mycket ens älskade mamma betyder för en, men du lyckas riktigt bra. Utlämnande och innerligt, fint!
2007-05-21

    Jennie1127
åh va fint!!
man inser ju när man kommer ur fjortistiden hur mycket man älskar sina föräldrar :D
2007-05-20

    lillapoeten
Älskade mamma..
2007-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina