Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömprinsar finns bara i sagorna

 

Jag älskar
att du får mig
att skratta
när jag inte vill

 

när du tar bort
mina grubblerier

 

så där självklart

 

när du kysser
mig på halsen
och ditt skäggstubb
kittlar mig
så jag kiknar av skratt

 

Jag hatar att bli kittlad
men jag älskar det

 

Ibland är du så där
jobbigt pinsam

bland folk också

men den jag skäms över
är mig själv
för det jag inte gör

 

Du får mig att vilja släppa
på hämningarna

 

Drömprinsar är
manliga versioner
av en själv

 

så man slipper förändras

 

Du är mer
än vad jag vågat
drömma om

 

 




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 875 gånger
Publicerad 2006-10-10 13:12



Bookmark and Share


  Rozhan
Asså... man kan ju bli lätt beroende av dina texter! Särklit när dom är så här bra! Genuint & tidlöst!
2006-12-09

  Zabina
Helt underbart, ögon bara läser om och om igen, orden är så mjuka och varma.
Jag känner igen det där.
Vilken känsla.
2006-10-28

  Micael Axelsson
Härligt underbar text.
Så lyriskt bra skrivet.
2006-10-25

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Håller med riktigt riktigt bra, fem tummar upp upp upp:)
2006-10-11

    cameron
så grymt bra text!
5
2006-10-10

  Lena K Nilsson VIP
Fin!
2006-10-10

  Lilla My* VIP
Jättefiin*mysigt*känner igen mig**
2006-10-10

    Emma_med_t
Åååh rysningar!!! JAG blev nästan kär i B nu ;-).. Gillade särskilt det där med kittlingarna.."Jag hatar att bli kittlad, men jag älskar det" - precis så!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala