Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kommer det över mig en lust att skrika rakt ut när jag inser att jag har tappat rösten

 

Vad hände egentligen

 

där mellan drömmarna och verkligheten

då jag tappade bort mig själv

 

och blev en låtsasfigur

som åker 7.17-tåget till jobbet

och ger sken av att allt är som det ska

 

gör storvulna planer ett år fram i tiden

för att om det fanns en närvaro i nuet

skulle jag gå under

 

inse att jag vill vara någon annanstans

 

hur hittar man vägen tillbaka

till drömmarna

som fallit så långt tillbaka att de inte syns

 

till mig

som är så suddig i konturerna att jag nästan flyter

 

bort




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 641 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 21:37



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sååååå bra! Smärtsam!
2009-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala