Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent

Det har talats om din ankomst
och jag har väntat

väntat

väntat


Jag har känt din närvaro länge nu
och trott att du har varit på väg

men du dröjer

(och det tredje ljuset är redan tänt)


Någonstans mellan det som har varit
och det ska som ska bli
är jag fast i ett vakuum

och det kan bara fyllas av dig



Jag känner dig nu

känner

väntar

älskar


Kommer du?


Mitt hjärta


Mitt barn




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 460 gånger
Publicerad 2011-12-13 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala