Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över nu

 

Käraste morfar

nu får du vila

 

under lång tid

har den du var

sakta försvunnit bortåt

 

men inte humorn

och inte sången

aldrig sången

och din kärlek till den

 

din stämma var den vackraste

och den ska alltid ljuda

 

inom oss

 




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 562 gånger
Publicerad 2009-04-21 20:26



Bookmark and Share


  blaite
Tråkigt men tur att minnena lever nära dig..
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala