Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig.


I djupet av dina ögon finns glimten som skingrar mitt mörker


När jag faller handlöst
ut i den svindlande evigheten
När jag landar,
och skrapar knäna mot verkligheten

Det är då jag behöver dig som mest

I mörker ser alla vägar lika ut
Det är så lätt att välja fel!

Jag ber dig, håll min hand nu
och visa vägen

Precis som du gjorde, den där kvällen
då jag fick stå på dina fötter
och vi dansade runt vardagsrumsgolvet
Jag blundade och lät mig föras

Jag litade på dig, för
Du visste vart vi var på väg,
vägen fanns hos dig, i dig


Du ska veta att
när din hand kompletterar min,
då din varma hud bränner bort min ensamhet
Det är då jag vet att
min framtid vilar tryggt hos dig







Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 1018 gånger
Publicerad 2006-09-30 17:48



Bookmark and Share


  Zabina
Herregud vad vackert, det är lite tårögd-faktor på denna dikten.
Verkligen underbart.
2006-11-01

  Lilla_Lala
En fin kärleksbild målar du med dina ord!
2006-10-16

  Daemon
Ja, kärleken är vacker och du fånger den på ett rätt bra sätt.
Hakade dock upp mig på ordvalet "kompletterar" i sista stycket, kändes malplacerat.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt