Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haha raderas väl imorn, men får jag inte ur mig allt kan jag inte sova. Godnatt.


När dina varma händer ligger på min rygg känns allt så jävla bra, och jag bara babblar men hey, jag


Vad kan jag säga?

Jag vet att alla spöken
är kvar från förr
och jag har så svårt att tänka om
när allt har förstört mig

men



du

du är nåt så annourlunda
nåt så olikt allt annat
men jag har svårt att hålla tankarna isär

ta det inte för seriöst
för det gör jag och allt blir bara fel då

du är du
du är
du


du
du, du

jag älskar dig


och jag ska hålla din hand
och värma den
trots att sommaren kommer och den är varm i alla fall

men lägg den över mitt bröst
det finns en röst där
som vill berätta hemligheter
för dig

för du är du
och när du lägger din handflata
över mitt ansikte
ser jag stjärnor
på ditt oändliga himlavalv






Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 778 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-26 00:08



Bookmark and Share


    majbarn
du är så himla duktig. ´jag har inte kollat dina senaste uppladdade men nu förstår jag hur dum jag är som inte gjort det.
2008-05-26

  inutimonster
jag gillar sista stycket, mycket. det är ett perfekt avslut. jag gillar det naiva, hur drömbilden byggs upp och sanningen göms \"jag vet att alla spöken är kvar från förr...men\". tycker verkligen inte du ska ta bort den, gillar din stil.
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt