Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är fucking amazing


ögonfransar
famlar i mörkret

utskiljer en leverfläck på din kind
och en till
en slags stjärnbild
vars konturer jag vill följa med fingret

och du säger att mina händer är kalla
men hur är det möjligt
när mitt hjärta vill brinna
hetta och slå hårt
fast egentligen mjukt
så det inte skrämmer ditt

och medan vardan\' vaknar
drömmer vi oss bort
till vår egen verklighet

du och jag

du ser på mig
mellan vuxenkramarna

och jag älskar dig
som fan




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 730 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-29 14:16



Bookmark and Share


  inutimonster
det pirrar i min mage när jag läser det här. som en utfyllnad istället för att vara kär. jag bokmärker den här att läsa när jag vill känna mig...nästan kär! bra! :)
2008-05-26

  Mal
Tycker om sättet du skrivit på :D Mycket fint!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt