Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äh det är sent. Jag svamlar.


En själ påväg


Är det dags att vara förbannad nu?
Kanske är stunden kommen
för sparkar och slag

Men hey, sup mig full istället
mellan blinkande strålar av ljus
Låt världen köra förbi
snabbt och aggressivt
Glömskan står i kulisserna
och väntar på sin entré

Kanske är det dags nu?
Ridån faller snabbare än vad man tror

Låt den falla
tungt
likt en kropp mot hala kullerstenar
i vintertider

Eller likt en tonårsflicka
som faller för hans bruna ögon
Hon med för många laster,
som förgiftad och glad
mer än gärna ler i mjugg
och blir en crazy dancer
när alla ser

Världen bevakar
och vet mer än vad den borde
Kanske en hemlighet endast är äkta
då den delas med någon annan?
Äh låt den flyga,
alla vet ju redan

Offentliggör mig, snälla
jag gråter ju ändå på bio
och är för känslosam för mitt eget bästa
och jag blinkar om natten
när du tror jag somnat
Bilder finns kvar
men världen förändras, eller hur?

Jag vill dra bortåt,
för en själ påväg
bultar i mitt bröst
men vet du

jag vill gärna att du följer med





Övriga genrer av frozen_yoghurt
Läst 684 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-27 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt