Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
It's love.


När gränsen mellan natt och dag suddas ut, och det enda som är viktigt ryms i vårt famntag


Haha oops
det ljusnar ute nu
och jag glömde visst bort att sova
igen

Men hey,
det är sommar nu
och visst regnar det
men bakom dessa blöda draperier
finns något annat

frihet, ja visst
och vem behöver sömn då
när livet är redo för en sväng om?

Jag skäms inte,
jag kommer dansa som aldrig förr inatt
och mitt hår kommer svalla
mellan lampor som blinkar i takt
med mitt hjärtas rop på dig

och jag tänker måla mina läppar röda inatt
men du är inte här
men tur är väl det
för du hade ju blivit röd överallt
ja, precis överallt

haha!


Och jag ser på fotografier nu,
och du tittar tillbaka på mig
med ögon som fällt mig så många gånger

Men se inte på mig sådär!

eller jo,
du vet ju hur det ligger till
att du får mig precis vart du vill
när världen runt omkring liksom rinner iväg
och det som spelar någon roll
finns i dina ögon




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 789 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-25 03:08



Bookmark and Share


  Sophia B
Härligt förvirrad med klarhet till en komplicerad själ. Ack så härligt det är att finna en sådan text bland miljontals andra. Du är begåvad som få!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt